Virtueel-Assistent-Brenda

Wie ben ik ?

Verschillende banen in verschillende sectoren maar altijd met dezelfde overeenkomst. Ik ben namelijk dol op structuur, overzicht en rust creëren om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken of leven. Organiseren is mijn tweede natuur en daarnaast is het creatieve altijd aanwezig. Alles op het gebied van marketing, communicatie, styling en administratie vind ik een uitdaging.

Lange tijd dacht ik dat ik een keuze moest maken, dit heb ik losgelaten. Ik doe dat waar mijn hart sneller van gaat kloppen en ondersteun graag andere ondernemers met verschillende uiteenlopende werkzaamheden.

 stipt | ondernemend | duizendpoot | creatief   betrouwbaar | aanpakker | gezinsmens | pubers  sociaal | representatief | vindingrijk | spontaan  Italië | food | interieur |Westland 

foto vierkant Virtueel Assistent kwekers
foto vierkant Virtueel Assistent Familie
foto vierkant Virtueel Assistent Brenda1
foto vierkant Virtueel Assistent Food
foto vierkant Virtueel Assistent Trend

Wat klanten over mij zeggen

header_plataan

Brenda heeft voor ons de Marketing en Communicatie verzorgd. Alles waar we geen tijd en kijk op hadden pakte Brenda voor ons op, heerlijk!  Ook als dit andere werkzaamheden waren als Marketing en Communicatie. Op deze manier konden wij ons richten op ons bedrijf en konden we alles met een gerust hart uit handen geven. Brenda dacht mee en kwam zelf met ideeën.  Nadat we ons bedrijf verkocht hadden heeft Brenda er voor gezorgd dat de communicatie en afhandeling naar buiten toe perfect is verlopen. We hebben op deze manier heel mooi afscheid kunnen nemen van onze klanten en het bedrijf en kunnen nu genieten van ons welverdiende pensioen. Wat ons betreft een aanrader!

Toon en Marijke van Geest  “De Plataan”

Logo NJ FB

Brenda neemt voor mij veel werk uit handen op het gebied van administratie en communicatie. Dit scheelt mij enorm veel werk. Ook als er projecten zijn waar de klanten advies willen op het gebied van styling betrek ik Brenda hierbij. Klanten zijn erg tevreden over deze werkwijze, op deze manier hebben we al vele mooie projecten kunnen opleveren.

Niek Hoogeveen