Here I am

Wie is Brenda?

Wie ben ik: Brenda de Bloois

Moeder van 2 leuke en lieve pubers, getrouwd met de leukste man en het baasje van een zwarte labradoodle. Ik ben dol op bakkies doen in leuke tentjes, lunchen buiten de deur, kamperen in Italië, gek op feestjes en boven alles het ontdekken van mooie plekjes, leuke steden, omgaan met mensen en alles wat het leven mooi maakt. Add a litlte Confetti to each day!

Samengesteld gezin

Zo perfect als het klinkt is het niet altijd: die leuke man is mijn 2e man en wij hebben een samengesteld gezin. Een waar ik heel erg trots op ben. We doen het enorm goed met zijn allen en met zijn allen bedoel ik dus ook mijn vorige man. Het kan dus echt!

Is coaching of ondersteuning iets voor mij?

Vraag dan meer informatie aan.

Add Confetti

Voordat ik de eigenaar ben geworden van “Add Confetti” was er eerst een behoorlijk dieptepunt nodig om mij te laten inzien wat ik nu echt wilde. Een traumatisch ongeluk van mijn broer zette mij op stil, ik realiseerde me dat ik nu echt moest gaan doen wat ik zo graag wilde.

Begeleiden, luisteren en ondersteunen

Mijn passie volgen, werken met mensen, mensen begeleiden door echt naar ze te luisteren, ze te ondersteunen en te laten stralen. Geniet van de kleine dingen die het leven tot een mooi maken, Add Confetti, met daarbij een klein beetje humor, creativiteit en een snufje levenservaring mijn kant. Lange tijd dacht ik dat ik moest kiezen: dit heb ik losgelaten. Ik doe dat waar ik echt heel blij van word. Ik ondersteun andere ondernemers met verschillende uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van communicatie, marketing, administratie en styling. Dit is voor mij een mooie aanvulling en uitdaging naast het coachen en uitdagingen pak ik graag met beide handen aan. De overeenkomst is dat ik voor mensen balans en rust wil creëren zodat er ruimte komt om dat te doen wat ze willen doen….

Opleidingen