Here I am

Wie is Brenda?

Wie ben ik: Brenda de Bloois

Moeder van 2 leuke en lieve pubers, getrouwd met de leukste man en het baasje van een zwarte labradoodle. Ik ben dol op bakkies doen in leuke tentjes, lunchen buiten de deur, kamperen in Italië, gek op feestjes en boven alles het ontdekken van mooie plekjes, leuke steden, omgaan met mensen en alles wat het leven mooi maakt. Add a litlte Confetti to each day!

Is ondersteuning iets voor mij?

Vraag dan meer informatie aan.

Add Confetti

Voordat ik de eigenaar ben geworden van “Add Confetti” heb ik bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren gewerkt. Altijd met dezelfde overeenkomst, ik ben namelijk dol op het creëren van structuur en het ondersteunen van ondernemers. Na lang wikken en wegen heb ik hiervan mijn werk gemaakt als zelfstandige.

Begeleiden, motiveren en ondersteunen

Mijn passie volgen, werken met mensen, mensen begeleiden door echt naar ze te luisteren, ze te ondersteunen en te laten stralen. Geniet van de kleine dingen die het leven tot een mooi maken, Add Confetti, met daarbij een klein beetje humor, creativiteit en een snufje levenservaring mijn kant. Lange tijd dacht ik dat ik moest kiezen: dit heb ik losgelaten. Ik doe dat waar ik echt heel blij van word. Ik ondersteun andere ondernemers met verschillende uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van communicatie, marketing, administratie en styling. Dit is voor mij een mooie aanvulling en uitdaging naast het coachen en uitdagingen pak ik graag met beide handen aan. De overeenkomst is dat ik voor mensen balans en rust wil creëren zodat er ruimte komt om dat te doen wat ze willen doen….

Opleidingen