Harmonie, balans en genieten

Jullie samengestelde gezin een succes

Stiefcoaching

Je wilt graag samenwonen met je nieuwe partner of je woont al samen. Dat het niet gemakkelijk zou zijn en dat er knelpunten naar boven zouden komen daar was je al vanuit gegaan. Een samengesteld gezin is in veel gevallen enorm hard werken…..

Wat hier de oorzaak van is? Bij regulier ouderschap krijg je alle tijd te ontdekken wat jou of jullie rol als ouder is en kan je jezelf daarin ontwikkelen. Bij stiefouderschap werkt dat anders. De feiten liggen er: 66% van de samengestelde gezinnen redt de 5 jaar niet…

Is stiefcoaching iets voor ons?

Vraag dan een gratis intake aan!

Alles onder 1 dak

Binnen een samengesteld gezin heb je te maken met andere normen, waarden en dynamieken. Je wilt je eigen kinderen beschermen wat weer voor wrijving kan zorgen tussen jou en je partner. Daarnaast moet je natuurlijk ook rekening houden met jullie ex-partners, die vaak een belangrijke rol in je leven spelen. Daarmee omgaan zonder jezelf te kwijt te raken is lastig. Ik kan jou en je partner helpen en ondersteunen door het maken van concrete afspraken in de vorm van een plan en samen ontdekken waar eventuele knelpunten liggen. Rust, harmonie en respect, zodat jullie kunnen genieten van elkaar en de kinderen.

Tarieven

€ 85,00 per sessie, dit is inclusief btw en voorbereidingen.

De som van ik plus jij.

Niet perfect wel uniek.